18 nieuwe aspirant-initiators judo !!!

De door de VTS (Vlaamse Trainersschool) erkende opleiding tot aspirant-initiator judo, door Fedes georganiseerd met de steun van gemeente Oostkamp in de dojo van De Valkaart tijdens de 4 zaterdagen van januari, kende een groot aantal deelnemers.

Deze reeks, onder leiding van Rudy Everaert (zwarte gordel 5° DAN, erkend VTS-docent), werd door 18 deelnemers afgesloten. Op basis van de permanente evaluatie, mogen sinds zaterdag 28/01 Shabell Jonckheere, Liesanne Bes, Malissa Vergote, Sheila Chaffart, Franky Desutter, Emelien Demeulenaere, Marthe Danneel, Alibek Magomaev, Maarten Heylen, Arne Jongert, Felix Van Landeghem, Gilles Vigneron, Bjorn Vanloo, Julian Roba, Steven Goossens, Wolf Naiaert, Sharon Verschuere en Emma Van Hauwaert zichzelf “aspirant-initiator judo” noemen.

Proficiat aan deze doorzetters !

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: