Basketbal

KAVVV & FEDES vzw biedt twee basketbalstages aan: De Fun-Damentals Basketbalstage en de Pre-Season Basketbalstage.

Flyer Basketbal 2018

FUN-DAMENTALS BASKETBALSTAGE

Maximaal 60 deelnemers toegelaten!!!

Onze FUN-DAMENTALS BASKETBALSTAGE richt zich op jongeren die zich tijdens de vakantie een hele week lang willen uitleven op en naast het basketbalveld! Deelnemers worden ingedeeld per leeftijd en zo trainen we minimaal vier uur per dag aan onze ‘skills’. Na een goeie training zoeken we afkoeling in de zee of op het strand en organiseert ons monitorenteam supertoffe activiteiten!

De Panne | 9 – 13 juli 2018 | kampcode: 1805
Leeftijd? 8 tot 16 jaar
Intern / Extern? Intern in jeugdverblijfcentrum De Flipper (volledig verblijf (overnachting) met drie maaltijden per dag en een vieruurtje)
Deelnamebijdrage? € 275 (+ € 20 vanaf 12 jaar)
Praktische informatie? Klik hier!

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

 

PRE-SEASON BASKETBALSTAGE:

WERKEN AAN JOUW FUNDAMENTALS ONDER BEGELEIDING VAN ABSOLUTE TOPCOACHES

Maximaal 60 deelnemers toegelaten!!!

20160728_144753Vlak voor de start van het nieuwe basketseizoen stoomt ons top trainersteam onder leiding van kampcoördinator Bruce Minne jullie klaar door professionele training waarbij alle aspecten van het basketbal (conditie, explosiviteit, fundamentals, footwork, ball handling, shooting, dribbeling, …) aan bod komen.

Elke dag neemt 1 gasttrainer de trainingen voor zijn rekening! Onze gasttrainers zijn professionele coaches van het hoogste niveau in België. Ze hebben hun strepen verdiend op en naast het basketveld.

Een unieke kans voor elke 12 – 16jarige!

Knokke | 23 – 27 juli 2018 | kampcode: 1806
Leeftijd? 12 tot 16 jaar (U14 en U16)
Intern / Extern? Intern in GO! Internaat DE MAKZ (volledig verblijf (overnachting) met drie maaltijden per dag en een vieruurtje)
Deelnamebijdrage? € 295
Praktische informatie? Klik hier!

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN!

DSC04799

Een mama schreef ons: “Het was in ieder geval een super goed georganiseerd kamp, waarvoor proficiat! Wanneer ik Guust kwam halen zei hij geen hallo tegen mij maar hij zei direct: hier kom ik volgend jaar zeker terug.”

Een papa schreef: “Heb voor de eerste maal ons dochter met extra bagage zien terug komen van een kamp en nog dezelfde avond uitgebreid zien demonstreren en oefenen. Zulke kampjes zijn er veel te weinig.”

12434263_10207961321248833_233621931_n

Jean Salumu (Peter van de Pre-Seasonstage- speler BC Telenet Oostende (1e nat.)): “Het was voor mij een leerrijke ervaring en ik hoop hetzelfde voor de deelnemers. Er heerste een leuke en familiale sfeer die me deed denken aan de kampen waar ik vroeger zelf aan deelnam en waar ik veel van geleerd en genoten heb.”

 

 

 

Advertenties

2 thoughts on “Basketbal

    • Christoph Verhoye schreef:

      Onze dochter is laaiend enthousiast terug gekeerd van het kamp in Knokke. Toch wel ander concept dan de vorige kampjes in het Kluisbos. Dank aan de coaches. Staat al te popelen om terug te keren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: