Taekwondo-stage door KAVVV&FEDES

Voor de eerste maal organiseert KAVVV&FEDES een interne taekwondostage. Deze stage gaat door in Herentals in de week van 22-26 juli 2019 voor jongeren van 7 tot 16 jaar, en volgt helemaal de regelgeving van Sport Vlaanderen. Deze stage werd eind 2018 ingepland; we ondersteunen immers maximaal bewegen en sportbeoefening. We willen vooral heel laagdrempelig zeer kwaliteitsvolle sportervaringen aanbieden.

Om alle details van de sport kwaliteitsvol te kunnen brengen, gebundeld met de jarenlange ervaring van KAVVV&FEDES in de organisatie van sportkampen, werd in november 2018 contact gemaakt met Taekwondo Vlaanderen. Soortgelijk aan de samenwerkingsovereenkomst met de Vlaamse Judo Federatie, hebben KAVVV&FEDES vzw en Taekwondo Vlaanderen vzw op 24 april 2019 een samenwerkingsovereenkomst ondertekend, dit tot het einde van 2019.

Taekwondo Vlaanderen ondersteunt de organisatie van KAVVV&FEDES haar eerste taekwondostage.

LogoAvvv-FedesTaekwondoVlaanderen_logo_vertical_black_bijgesneden

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Advertenties
%d bloggers liken dit: