KERSTKAMPEN 2021 KAVVV&FEDES: CORONA UPDATE

Sinds 1 oktober gelden er geen coronamaatregelen meer bij het sporten en bij de organisatie van sportactiviteiten. Sinds 29 november is de bubbelgrootte 50 geworden, zijn er geen externen (ouders, publiek) toegelaten bij de sportactiviteiten indoor, en zijn overnachtingen verboden. Dat heeft het overlegcomité beslist.

Voor een volledig overzicht van de geldende richtlijnen binnen de sportsector kan het ‘basisprotocol Sport en Corona’ geraadpleegd worden: https://www.sport.vlaanderen/media/16547/basisprotocol-sport.pdf

Ondanks er geen specifieke maatregelen zijn tijdens het sporten, moet elke indoor sportlocatie beschikken over een CO2-meter. Voor de exacte werking en uitleg over het gebruik van CO2-meters wordt verwezen naar het ‘basisprotocol Sport en Corona’.

De voorbije periode hebben we heel wat sportkampen, zowel intern als extern, georganiseerd waar heel veel kinderen aan deelnamen. In deze periode waren er geen besmettingen te melden en dat willen we ook zo houden in het najaar van 2021 en in 2022!

Alleen kunnen we dit virus niet bestrijden, enkel samen kunnen we het de baas. 

We hopen jullie snel te mogen verwelkomen op onze sportkampen. 

Nog niet ingeschreven? Er zijn nog plaatsen vrij in sommige van onze sportkampen in de kerstvakantie! Schrijf je nu in, dit kan via https://inschrijven.fedes.be/inschrijven/ (kampen Stad Brugge) https://inschrijven.fedes.be/inschrijven/fedes (internaatskampen – onder voorbehoud van vrijgave tot overnachten)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: