Bewegingsschool Jabbeke

MOMENTEEL IS ER GééN KWALITEITSVOL BEGELEIDINGSTEAM: WE KUNNEN NIET ORGANISEREN

Elke zaterdagochtend van 9u00 tot 10u00 (2,5-4,5 jaar) en van 10u00 tot 11u00 (4,5-6,5 jaar), steeds in de parketzaal van het Vrijetijdscentrum in Jabbeke (VCJ), Vlamingveld 40 te 8490 Jabbeke. We stellen de groepen samen na bijna definitief zicht op de deelnemers en we berichten de aangemelden over hun indeling!

Wanneer? GEEN DATA, zie hoger. We starten de eerste les als (gratis) proefles. Tijdens de laatste les reiken we de talentendiploma’s uit. De lessen gaan telkens door op zaterdagvoormiddag.

AANMELDEN ? Doe je hier !

Aanmelden voor de gratis proefles? Dit doe je ook online via de link! Bij de online-aanvraag vermeld je in het veld ‘opmerkingen’ dat het gaat om de proefles.

DEELNAMEBIJDRAGE

De deelnamebijdrage bedraagt € 150 voor de volledige lessenreeks (30 sessies) + € 7,5 eenmalige verzekering voor dit sportseizoen/schooljaar. Je kunt vereffenen in 3 schijven.
Tip: sommige mutualiteiten betalen een deel van het inschrijvingsgeld terug. Informeer bij jouw mutualiteit!

Wil je geïnformeerd worden over nieuwe reeksjes ?

Stuur een mailtje naar sportkampen@kavvvfedes.be met vermelding van naam + voornaam kind, geboortedatum kind, adres en telefoonnummer met de melding “informeer me over de Bewegingsschool Jabbeke”.

LIKE US ON FACEBOOK: ‘Fedes Kleuters’

4 thoughts on “Bewegingsschool Jabbeke

 1. Eric Van Laeken schreef:

  Beste,

  Is het nog mogelijk om in te schrijven?
  We waren niet aanwezig bij de proefles.

 2. Anoniem schreef:

  Er start een nieuwe reeks van 10 sessies in januari. Voor het najaar zijn de inschrijvingen afgesloten; alle plaatsjes zijn ook zo goed als ingenomen. Uiterlijk begin december zal de link https://inschrijven.fedes.be/inschrijven/bewegingsschool terug actief zijn om aan te melden!

 3. Anoniem schreef:

  Gaan de lesjes terug van start in september en kan ik mijn dochter nog inschrijven?

 4. Anoniem schreef:

  Beste Momenteel is er geen kwaliteitsvol team samengesteld om dit correct te kunnen laten doorgaan. Er zijn héél weinig gekwalificeerden beschikbaar die – correct vergoed – hun zaterdagvoormiddag aan de motorische ontwikkeling van kinderen kunnen besteden. Er is geen planning kunnen gemaakt worden voor het najaar 2022.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: