Sportdate voor moni’s

Heb jij interesse in het begeleiden van sportkampen en andere sportieve initiatieven? Ben je zelf heel sportief en heb je ervaring in het correct begeleiden van sportieve jonge gasten? Dan zijn de sportinitiatieven van KAVVV&FEDES vzw iets voor jou!

Leer ons kennen:
Op zondag 15 december om 11u00 organiseren we een sportdate voor moni’s in de Lieven Bauwensstraat 20, 8200 Sint-Andries.

Wat kun je verwachten van zo’n sportdate?

  • Een snelle kennismaking met enkele van onze huidige moni’s en de werking van KAVVV&FEDES vzw
  • Het uitwisselen van relevante ervaringen en situaties uit de eerste hand
  • Een overzicht van een heleboel initiatieven die KAVVV&FEDES vzw in 2020 zal organiseren en een kans om reeds jouw interesses uit te spreken!
  • Uiteraard: ‘food & drinks’ voor iedereen om 12u00

Onze sportkampen zijn een ideale leerschool voor jonge professionele sportbegeleiders in wording (Lichamelijk Opvoeding, Sport & Bewegen, turnleraren lager onderwijs, VTS-trainers, etc.). Je doet er ongelooflijk veel ervaring op en het staat uiteraard ook mooi op je CV! Bovendien is het ook een goedbetaalde vakantiejob 🙂

Voor hogeschoolstudenten en universitairen (studierichtingen: sport) voorzien we ook de mogelijkheid om stage te lopen op onze sportkampen!

Interesse in onze sportdate?

Stuur een mailtje naar sportkampen@kavvvfedes.be met vermelding van jouw aanwezigheid vóór 6 december. Bedankt om ons daarbij alvast een beeld te geven van jouw relevante ervaringen (of sportief CV)!

%d bloggers liken dit: