Karate

KAVVV&FEDES organiseert haar stage in nauw overleg met de Vlaamse Karate Federatie.  Zo bundelt KAVVV&FEDES vzw haar expertise en ervaring bij de organisatie van sportstages met het netwerk aan karateclubs en trainers die bij de VKF zijn aangesloten.

De initiatieven voor 2020 worden bekendgemaakt voor het einde van het jaar. Steeds onder de reglementering en kwaliteitscontrole van Sport Vlaanderen.

Voorbije initiatief 2019:

Deze zomer kon elke jonge karateka terecht op onze karatestage met verschillende stijlen! Samen met onze ervaren en gediplomeerde karatetrainers zetten we elke dag ons beste beentje voor! Een week lang optimaal werken aan je karatetechniek. Het speelt hierbij geen rol onder welke karatestijl je gewend bent te trainen!

We trainden hoofdzakelijk op kata, maar zeker ook op kihon, kumite en bunkai. Natuurlijk werd er ook een coole groepskata aangeleerd!

Elke dag werden er geweldige neven- en avondactiviteiten georganiseerd. Met het recreatiedomein Netepark naast de deur kon dit niet anders dan een supertoffe en leerrijke stage worden!

Karate afbeelding

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: