Bewegingsschool

BWS Logo

De najaarreeksjes 2018 van de Bewegingsschool gaan door op

Brugge – OLVA Steenbrugge: 29 sept, 6-13-20-27 okt; 10-17-24 nov; 1-8 dec

Jabbeke – Vrijetijdscentrum: 29 sept, 6-20-27 okt; 10-17-24 nov; 1-8-15 dec

Flyer BWS nj 2018

Ook eerder dit jaar werd het seizoen afgesloten, met de uitreiking van talentdiploma’s. Hierbij kregen de deelnemers een advies over hun sportieve aanleg en interesses. De inbreng van specifieke oefeningen in het parcours, laat toe om te meten en zo, gefundeerd, de motorische talenten van het deelnemertje te beschrijven. Dit kan de keuze voor een sportdiscipline/-tak helpen maken. Veel kinderen worden immers vanaf 5 jaar in een sportclub ingeschreven. In de Bewegingsschool ontwikkelen kinderen vanaf 2,5 jaar hun motoriek en hun cognitief vermogen, samen met een ouder die meedoet en dit alles onder begeleiding. We helpen de interesses en de talenten van jouw kind te zien. Veel makkelijker om straks een sportclub te vinden die goed aansluit. Niet iedereen is in de wieg gelegd om voetbal te spelen of om gymnast te worden. Wat je goed doet, doe je graag. Wat je graag doet, doe je langer. En jong geleerd, is oud gedaan.

De Bewegingsschool staat onder begeleiding van gediplomeerde lesgevers. Er wordt gewerkt op verschillende niveaus. De kleuter wordt vergezeld door minstens één van de ouders of grootouders, met wie samen het parcours wordt afgewerkt. Dit bevordert de kind-ouder/grootouder relatie. Na een leuke opwarming maakt de kleuter kennis met een uitdagend parcours en met verrassende spelvormen. De Bewegingsschool brengt het bos naar de sporthal. Het is een combinatie van dansen, balvaardigheid, klimmen en klauteren, bewegingsspelen en kleuterturnen.

KAVVV & FEDES organiseert wekelijks sessies van de Bewegingsschool voor kleuters en hun ouders in Brugge en Jabbeke. Een uniek concept waarbij we aandacht hebben voor de ontwikkeling van jouw kind op verschillende vlakken. In een veilige omgeving worden alle aspecten van de motoriek van het jonge kind aangesproken.

Aanmelden doe je hier !!

BRUGGE | JABBEKE |

Advertenties

3 thoughts on “Bewegingsschool

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Advertenties
%d bloggers liken dit: