Reddend Zwemmen

Steeds onder de reglementering en kwaliteitscontrole van Sport Vlaanderen.

Reddend Zwemmen Flyer 2022

Deze stage richt zich tot alle jongeren van 10 tot 16 jaar met interesse om in de nabije toekomst Strandredder of Hoger Redder te worden!

Wij organiseren deze stage met de expertise en ondersteuning van de Vlaamse Reddingsfederatie. Steeds onder de reglementering en kwaliteitscontrole van Sport Vlaanderen.

De trainers zijn VTS-gediplomeerde trainers ‘Reddend Zwemmen’ met meerdere jaren lesgeefervaring. Zij zorgen voor leerrijke lesmomenten en een aangepaste training op niveau. Na het volgen van deze stage heb je al enkele stappen voorsprong alvorens je de cursus tot strand- en/of zwembadredder aanvat!

Elke dag werken we 4 uur aan zwemtraining (reddend zwemmen), vervoersgrepen, bevrijdingstechnieken, eerste hulp, … We doen dit zowel in het zwembad (pool) als in zee (surf)! Op vrijdagnamiddag is er een toonmoment voorzien voor de ouders. ’s Avonds voorzien de trainers leuke nevenactiviteiten in Sport Vlaanderen Blankenberge, waar we verblijven in volpension.

Redz3

Blankenberge | 7 – 11 augustus 2023 (onder voorbehoud)
Leeftijd? 8 – 16 jaar
Intern in Sport Vlaanderen Blankenberge (volledig verblijf (overnachting) met drie maaltijden per dag en een vieruurtje), zwemmen zowel in Farys Blankenberge als Noordzee Blankenberge
Deelnamebijdrage? € 305 (+ € 10 vanaf 12 jaar)
Praktische informatie? Klik hier!

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN!

PARTNERS

logosportvlaanderen_partner reffed logo vert

%d bloggers liken dit: