KAVVV&FEDES vzw

LOGO SPORT VLAANDEREN

KAVVV&FEDES vzw is de fusiefederatie van enerzijds KAVVV vzw en anderzijds Fedes vzw.  De maatschappelijke zetel evenals het kantooradres van afdeling Oost bevindt zich in het Huis van de Sport (ook nog genoemd Coveliersgebouw) in de Boomgaardstraat 22 (bus 16) te Berchem Antwerpen (03 2399905 & info@kavvv.be) terwijl het secretariaat van afdeling West huist in de Lieven Bauwensstraat 20 te 8200 Brugge (050 351305 & info@kavvvfedes.be).

Je vindt Davy Van Bogaert, sporttechnisch coördinator als Isabelle Troquet, administratief bediende, te Berchem terwijl Ann Dewulf, boekhoudster; Jonas Desmedt, sporttechnisch medewerker (sportspecifiek expert, clubwerking); Eline Speytebroodt (danscoördinator) en Patrick Van Coillie (algemeen directeur & afgevaardigd bestuurder) te Brugge huizen.

De Raad van Bestuur bestaat uit algemeen voorzitter Paul Tersago, afgevaardigd bestuurder Patrick Van Coillie en bestuurders Albert Gryseels, Eddy Elst, Erwin Breughelmans, Luc Bastenie, Rudy Everaert en Walther Vandamme.

Op 01/01/2021 hadden 687 sportclubs voor KAVVV&FEDES vzw gekozen voor aansluiting en voor de sportverzekering van hun sporters.

Erg specifieke info vind je onderstaand :

%d bloggers liken dit: