Basketbal

De initiatieven voor 2020 worden bekendgemaakt voor het einde van het jaar. Steeds onder de reglementering en kwaliteitscontrole van Sport Vlaanderen.

Voorbije initiatieven 2019:

FUN-DAMENTALS BASKETBALSTAGE

De FUN-DAMENTALS BASKETBALSTAGE richt zich op jongeren die zich tijdens de vakantie een hele week lang willen uitleven op en naast het basketbalveld! Deelnemers worden ingedeeld per leeftijd en zo trainen we vier uur per dag onze skills, met nadruk op de fundamentals (shooting, ball-handling, defense, offense, …). Na een goeie training zoeken we verkoeling in de zee of op het strand en organiseert ons coachingteam supertoffe nevenactiviteiten!

PRE-SEASON BASKETBALSTAGE

WERKEN AAN JOUW SKILLS ONDER BEGELEIDING VAN ABSOLUTE TOPCOACHES

Vlak voor de start van het nieuwe basketseizoen stoomt ons topteam van coaches jullie klaar door professionele training waarbij alle aspecten van het basketbal (conditie, explosiviteit, fundamentals, footwork, ball handling, shooting, dribbeling, …) aan bod komen. Deze stage focust zich dan ook op doorwinterde spelers die meermaals per week trainen en spelen op wedstrijdniveau.

We hebben op de Pre Season stage enkele topcoaches te gast. Dit zijn professionele coaches van topniveau die hun strepen hebben verdiend op en naast het basketbalveld. Een unieke kans voor elke U14- en U16-speler!

Naast het basketbalveld organiseert ons vaste coachingteam superleuke avondactiviteiten (bvb: strandavond, basket-games, BBQ-avond, …). Het belooft opnieuw fantastisch te worden!

Philip Mestdagh (headcoach Belgian Cats – gastcoach op de Pre Season in 2018) schreef: “Dankjewel!! Ik vond het een hele aangename dag werken met zulke enthousiaste spe(e)l(st)ers en prima collega coaches!”

Een papa schreef: “Heb voor de eerste maal ons dochter met extra bagage zien terug komen van een kamp en nog dezelfde avond uitgebreid zien demonstreren en oefenen. Zulke kampjes zijn er veel te weinig.”

groepsfoto strand

Jean Salumu (Peter van de Pre Seasonstage – voormalig Telenet Oostende speler): “Het was voor mij een leerrijke ervaring en ik hoop hetzelfde voor de deelnemers. Er heerste een leuke en familiale sfeer die me deed denken aan de kampen waar ik vroeger zelf aan deelnam en waar ik veel van geleerd en genoten heb.”

 

 

 

3 thoughts on “Basketbal

    • Christoph Verhoye schreef:

      Onze dochter is laaiend enthousiast terug gekeerd van het kamp in Knokke. Toch wel ander concept dan de vorige kampjes in het Kluisbos. Dank aan de coaches. Staat al te popelen om terug te keren

  1. […] Meer info vind je op https://fedes.be/sportkampen/basketbal/ […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: