Basketbal

KAVVV&FEDES vzw biedt twee basketbalstages aan: De Fun-damentals Basketbalstage en de Pre-Season Basketbalstage. Steeds onder de reglementering en kwaliteitscontrole van Sport Vlaanderen.

FUN-DAMENTALS BASKETBALSTAGE

De FUN-DAMENTALS BASKETBALSTAGE richt zich op jongeren die zich tijdens de vakantie een hele week lang willen uitleven op en naast het basketbalveld! Deelnemers worden ingedeeld per leeftijd en zo trainen we vier uur per dag onze skills, met nadruk op de fundamentals (shooting, ball-handling, defense, offense, …). Na een goeie training zoeken we verkoeling in de zee of op het strand en organiseert ons coachingteam supertoffe nevenactiviteiten!

De Panne | 8 – 12 juli 2019 | kampcode: 1906
Leeftijd? 8 tot 16 jaar
Intern / Extern? Intern in jeugdverblijfcentrum De Flipper (volledig verblijf (overnachting) met drie maaltijden per dag en een vieruurtje)
Basketten? In de grote zaal van sporthal Den Oosthoek
Deelnamebijdrage?
€ 285 (+ €10 vanaf 12 jaar)
Praktische informatie? Klik hier!

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

Flyer Pre Season

PRE-SEASON BASKETBALSTAGE

WERKEN AAN JOUW SKILLS ONDER BEGELEIDING VAN ABSOLUTE TOPCOACHES

Vlak voor de start van het nieuwe basketseizoen stoomt ons topteam van coaches jullie klaar door professionele training waarbij alle aspecten van het basketbal (conditie, explosiviteit, fundamentals, footwork, ball handling, shooting, dribbeling, …) aan bod komen. Deze stage focust zich dan ook op doorwinterde spelers die meermaals per week trainen en spelen op wedstrijdniveau.

We hebben op de Pre Season stage enkele topcoaches te gast. Dit zijn professionele coaches van topniveau die hun strepen hebben verdiend op en naast het basketbalveld. Een unieke kans voor elke U14- en U16-speler!

Gastcoaches op onze stage:

Pascal Angillis (Headcoach Heren Spirou Charleroi, voormalig assistent coach van de Belgian Lions en de Belgian Cats)

Wesley Wauters (Headcoach Dames Amon Jeugd Gentson)

Senne Geukens – (Captain van eersteklasser Okapi Aalstar)

Naast het basketbalveld organiseert ons vaste coachingteam superleuke avondactiviteiten (bvb: strandavond, basket-games, BBQ-avond, …). Het belooft opnieuw fantastisch te worden!

Oostende | 29 juli – 2 augustus 2019 | kampcode: 1907
Leeftijd? 12 tot 16 jaar
Intern / Extern? Intern in de sportchalets (volledig verblijf met overnachting, drie maaltijden per dag en een vieruurtje)
Basketten? De sportchalets zijn gelegen net naast sporthal De Spuikom waar we dagelijks 4 tot 6 uur spelen!
Deelnamebijdrage? € 295
Praktische informatie? Klik hier!

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

Philip Mestdagh (headcoach Belgian Cats – gastcoach op de Pre Season in 2018) schreef: “Dankjewel!! Ik vond het een hele aangename dag werken met zulke enthousiaste spe(e)l(st)ers en prima collega coaches!”

Een papa schreef: “Heb voor de eerste maal ons dochter met extra bagage zien terug komen van een kamp en nog dezelfde avond uitgebreid zien demonstreren en oefenen. Zulke kampjes zijn er veel te weinig.”

groepsfoto strand

Jean Salumu (Peter van de Pre Seasonstage – voormalig Telenet Oostende speler): “Het was voor mij een leerrijke ervaring en ik hoop hetzelfde voor de deelnemers. Er heerste een leuke en familiale sfeer die me deed denken aan de kampen waar ik vroeger zelf aan deelnam en waar ik veel van geleerd en genoten heb.”

 

 

 

Advertenties

3 thoughts on “Basketbal

    • Christoph Verhoye schreef:

      Onze dochter is laaiend enthousiast terug gekeerd van het kamp in Knokke. Toch wel ander concept dan de vorige kampjes in het Kluisbos. Dank aan de coaches. Staat al te popelen om terug te keren

  1. […] Meer info vind je op https://fedes.be/sportkampen/basketbal/ […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Advertenties
%d bloggers liken dit: