Dansplatoo, dansacademie

Welkom !

DANSPLATOO – dansacademie 100% KAVVV&FEDES, organiseert wekelijks danstechnische vorming voor kinderen, jongeren en volwassenen op verschillende locaties in Vlaanderen.

Een samenvatting van het aanbod per leeftijdsgroep vind je hier (en ook praktische info) . Wil je graag dansen, maar is er geen dansaanbod bij jou in de buurt? Breng ons op de hoogte en wij bekijken de mogelijkheden om er een Dansplatoo te starten zodat ook jij en jouw vrienden/vriendinnen kunnen dansen !

Bij inschrijving voor onze Dansplatoo-lessenreeksen schrijf je onmiddellijk in voor de 30 lesweken. Enkel voor de Prédans en volwassenen is er een tweede instapmoment voorzien in de eerste lesweek van januari. Dit betekent niet dat je onmiddellijk voor het seizoen betaalt: standaard wordt er in 2 delen betaald (voor en na nieuwjaar) en wanneer nodig, kan er ook een andere schijvenafspraak worden gemaakt.

Voor de dansers, vanaf 10 jaar, die maar niet genoeg krijgen van al het dansplezier en graag wat meer uren per week willen dansen, is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij één van de selectieteams.

Foto’s van de wekelijkse danslessen verschijnen geregeld op Facebookpagina ‘Dansplatoo vzw’ .

Dansplatoo selecteert docenten. Voor Dansplatoo en voor andere bij KAVVV&FEDES vzw aangesloten dansclubs over gans Vlaanderen. Heb je een pedagogische achtergrond, een passie voor dans en wil je deze passie graag delen met andere dansers? Klik hier voor meer informatie!

Advertenties

7 thoughts on “Dansplatoo, dansacademie

 1. Vincent Chanterie schreef:

  Beste, mijn dochter wil graag starten met klassiek ballet in Jabbeke (geboortejaar 2011). Zijn er proeflessen mogelijk of starten de lessen direct op dinsdag 18 september?
  Alvast bedankt.
  Mvg
  Vincent

  • fedesvzw schreef:

   Hey Vince, de lessen starten in de week van 18 september, maar de eerste les is een volledig vrijblijvende proefles. Om toch een beetje een zicht te hebben op het aantal deelnemers, vragen we om op voorhand aan te melden via inschrijven.fedes.be/inschrijven/Dansplatoo. Vermeld in de opmerkingen “Proefles” en we zorgen dat je een correcte bevestiging ontvangt. Als jouw dochter daarna verder wil gaan met de lessen, volstaat het om na afloop van de proefles de deelnamebijdrage over te schrijven. De ontvangst van de deelnamebijdrage geldt als definitieve inschrijving.

 2. Roselinde schreef:

  Beste,
  Is het mogelijk om mijn dochters van 6 en 9 jaar in te schrijven voor dezelfde danscursus,nl jazz kids? Ze zouden graag samen dansen maar via de inschrijving online lukt dit niet omdat de oudste te oud zou zijn…

 3. Tania schreef:

  Hallo mijn dochter Kitana heeft samen met haar vriendin Chayenne vanavond komen dansen ze mocht eens proberen ze vond het kei leuk!!! En ze wilt heel graag voort doen met haar vriendin nu ik haar wil inschrijven lukt het niet wegens haar leeftijd kunt u mij eens zo snel mogelijk contacteren aub 0496/33.73.86 mvg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Advertenties
%d bloggers liken dit: