Sportkampen Stad Brugge

Een hele week met leeftijdsgenoten sporten, spelen en plezier beleven? Zowel in de krokus-, paas-, zomer- als herfstvakantie organiseert de sportdienst van Stad Brugge i.s.m. KAVVV&FEDES vzw, kleuter-, omni- en tienersportkampen!

De initiatieven voor 2020 worden bekendgemaakt tegen het einde van het jaar.

Kleuterkampen voor 4- tot en met 6-jarigen 
De kleuterkampen gaan door van maandag tot vrijdag van 9u tot 16u met opvang vanaf 8u en tot 17u. Deze kampen verlopen telkens rondom een thema waarin de kleuters zich een volledige week kunnen inleven op zowel sportief als creatief vlak. Beweging en creativiteit worden gestimuleerd door te sporten maar even goed door te dansen, knutselen, spelletjes spelen, enz.

img_3232

Omnisportkampen voor 7- tot en met 12-jarigen
Deze omnisportkampen gaan door van maandag tot vrijdag van 9u tot 16u met opvang vanaf 8u en tot 17u. Bij deze omnisportkampen leren de kinderen op een uitdagende manier kennis maken met verschillende individuele en groepssporten zoals baseball, hoogspringen, hockey, zwemmen, … Tijdens de zomerkampen sporten we ook een dag op het Sportstrand in Zeebrugge (busvervoer voorzien en inbegrepen).

43180770_2207090552899959_1241814928063463424_o.jpg

Tienerkampen voor 13- tot en met 16-jarigen
De tienerkampen gaan door van 9u tot 16u, met mogelijkheid tot opvang vanaf 8u en tot 17u. De jongeren beoefenen op een uitdagende manier verschillende individuele sporten en groepssporten. Ze leren elkaar beter kennen a.d.h.v. creatieve spellen, gaan eens gaan zwemmen en gaan in de zomer een dagje naar het sportstrand (busvervoer voorzien en inbegrpen) of naar de Sint-Pietersplas!

39864443_2182639035345111_6320682410635689984_n

Deelnamebijdrage

€ 60/kamp van 5 dagen ( zowel kleuterkamp, omnisportkamp  als tienerkamp).

Verzekering is altijd inbegrepen!

Aanmelden

Inschrijven doe je HIER

Weetje 1: Elke deelnemer aan AL onze sportkampen ontvangt STANDAARD en AUTOMATISCH een attest bestemd voor de mutualiteit waarmee tot € 30* terugbetaald wordt …

* Afhankelijk van mutualiteit tot mutualiteit

We doen dit, automatisch, 4 keer per jaar – zo houden we tijd vrij om sport en dans te organiseren. Je hoeft dus in geen geval een attest af te geven of op te sturen!

Weetje 2: Deelnemers jonger dan 12 jaar krijgen een fiscaal attest waardoor tot € 11,20 per dag kan gerecupereerd worden via de personenbelasting …

We doen dit, automatisch, na afloop van het jaar en uiteraard tijdig vóór de einddatum voor het indienen van de personenbelasting. Dus : in het voorjaar van het nieuwe jaar!

37 thoughts on “Sportkampen Stad Brugge

 1. Anoniem schreef:

  Beste, op deze site staat het kleuterkamp voor de herfstvakantie 2017 op locatie KTA Sint-Michiels. Op het inschrijvingsformulier van Stad Brugge staat als locatie Ganzenveer (centrum Brugge). Welke locatie is correct aub?

 2. Anoniem schreef:

  Kleuterkampje 24 van 30/10-3/11 is in De Ganzenveer, Ganzenstraat te Brugge. We doen het nodige om de site te corrigeren. Dank je wel!!

 3. Evelyne sambre schreef:

  Is er 1 november feestdag ook sportkamp voorzien?

 4. Sofie Kindt schreef:

  Wanneer zouden de kampjes gekend zijn voor 2018?

 5. Anoniem schreef:

  Zijn de onmisportkampen in de zomer de volledige dag, en zo ja, van welk uur tot welk uur?
  Waar kan je info vinden over de kostprijs?

  Dank

  • De omnisportkampen zijn altijd volle dagen. De kampjes gaan telkens door van 9 tot 16u en er is opvang vanaf 8 tot 17u.
   Een omnisportkamp kost normaal €50, de enige uitzondering hierop is kamp 25 (€30) aangezien dit kamp slechts drie dagen duurt i.p.v. vijf dagen.

 6. Chantal schreef:

  Beste,?

  Is Hemelsdaele, st Leo een nieuwe locatie?
  Kunnen de kids daar buiten of is alles binnen tijdens die week?

  mvg,

  • Dag Chantal, Sint-Leo Hemelsdaele is inderdaad een nieuwe locatie. Het gaat om de secundaire school aan de Potterierei. Daar is een grote buitenspeelplaats gelegen binnen de muren van de school waar de kinderen veel zullen kunnen buiten spelen en sporten!

 7. Anoniem schreef:

  Beste, locatie de Polder waar is dat ergens ?

 8. Steven Vertommen schreef:

  Beste, ik kan via de link http://inschrijven.fedes.be/inschrijven/ blijkbaar (nog) niet inschrijven voor de tienerkampen tijdens de zomervakantie 2018 ?

 9. Anoniem schreef:

  Beste, waar gaat het kamp in Koolkerke precies door? Hoeveel kids kunnen hieraan deelnemen? Is er nog plaats voor deze zomer?

 10. Ilse schreef:

  Beste, is er nog plaats voor kamp6, kleuter, 2-6juli? Mijn dochter zou knn komen 2 tem 5/7, om6/7 huwelijk v mijn broer.

  Groeten, Ilse.

  • Dag Ilse, kamp 6 is reeds volzet. Je kan hiervoor altijd een aanvraag tot inschrijving doen en dan kom je terecht op de wachtlijst. We verwachten echter geen grote uitval één week voor aanvang. We wensen hierover zeker transparant te zijn.

 11. Anoniem schreef:

  Ok, ik zal aanvraag tot inschrijving doen. Bedankt, Ilse.

 12. Melanie Van Acker schreef:

  Beste,
  Er staat dat er nog plaats is op kamp 12 maar het staat niet meer tussen de selectie om in te schrijven. Toch volzet?

 13. Anoniem schreef:

  We hebben wel wat tijd nodig om ons goed voor te bereiden, alle lijsten te kunnen maken, kampmap te organiseren, enz.. Een week voor aanvang wordt de aanmeldingsmogelijkheid afgesloten. Zie parallelle mail! Wetend hiermee dienstig te zijn.

 14. Vanden Broecke schreef:

  Beste,
  Wij willen een inschrijving voor onze zoon. Hij is geboren is 2006. (Wordt pas 13 jaar in oktober). Kan hij als 12 jarige dan nog deelnemen aan het zomerkamp 7-12 jaar? MVG

  • De inschrijvingen verlopen volgens geboortejaar. Voor de omnisportkampen is dit 2012° – 2007° (lagere school).
   Deze leeftijdsgrenzen worden vastgelegd door Stad Brugge en volgen we strikt. Hierop worden geen uitzonderingen gemaakt.
   Er is reeds een grote leeftijdskloof tussen een kind van geboortejaar 2012° en van 2007°. Hiervan afwijken is niet bevorderlijk voor de groep, noch voor het kind in kwestie.
   We hopen dat jullie zoon alsnog een fijne week kan beleven op één van de tienerkampen (2003° – 2006°).
   Dank voor uw begrip.

 15. Veerle Rosseel schreef:

  Graag had ik geweten of indien ik mijn dochter inschrijf voor een kampje (ze is 11 jaar dan) ze haar broer die dezelfde week op kamp gaat met jullie zal zien, hij is dan 13 jaar. Ze heeft geen vriendinnetje die kan meegaan die week.

  • KAVVV&FEDES vzw schreef:

   Als het tienerkamp op dezelfde locatie en in dezelfde week plaatsvindt als het omnisportkamp (bvb Koude Keuken 22-26 juli of Tempelhof 19-23 aug), dan kunnen broer en zus elkaar zeker zien tijdens de pauzes. Geen zorg!

 16. Trui Verhaeghen schreef:

  Beste,
  Ik schreef maandag ll (14/1) mijn zoon in via deze website, maar ontving nog geen mail ter bevestiging. Kan dit of zou er iets fout gelopen zijn?
  Alvast bedankt!

  • KAVVV&FEDES vzw schreef:

   Dag Trui, bedankt voor het bericht. Het emailadres van de aanmelding bevatte een kleine tikfout, waardoor je de mail niet ontving. Inmiddels zou je de bevestigingsmail moeten ontvangen hebben.

 17. Heidi verkeyn schreef:

  Beste
  Onze kleinzoon werd ingeschreven op omnispirtkamp eerste week juli in koude keuken. We ontvingen nog geen betalingsformulier. Klopt dat? En zo niet, op welk nummer kan dat gestort worden aub.

 18. Decramer schreef:

  De kleuterkampen zijn voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Mijn zoontje wordt in november 4. Mag ik hem inschrijven? Sluit mijn dochtertje van 5 (in oktober 6) dan automatisch bij hem aan of vraag ik dit aan?

  • KAVVV&FEDES vzw schreef:

   Beste, bedankt voor het berichtje.
   Jouw zoontje, geboren in 2015 en dus leeftijd 1ste kleuter, kan zeker inschrijven! De leeftijdsgrenzen die we hanteren zijn 2015°-2013°. Als je broer en zus samen inschrijft voor één kleuterkamp dan zitten zij automatisch samen.
   Neem gerust contact op als je met vragen zit!

 19. Caroline schreef:

  Beste,

  mijn zoontje is geboren in december 2015, dus wordt pas 4 op het einde van het jaar. Hij zit wel in de eerste kleuterklas en doet goed mee. Kan hij dan deelnemen aan de kampjes van 4 tot 6 jaar? of moeten de kinderen reeds 4 zijn?

  Alvast bedankt!

  mvg,
  Caroline

  • KAVVV&FEDES vzw schreef:

   Dag Caroline, bedankt voor jouw bericht.
   Kinderen geboren in 2015 kunnen ook inschrijven, zelfs al moeten ze nog 4 jaar worden.

   • femke bruneel schreef:

    Beste,
    Mogen kindjes met geboortejaar 2016 (oktober in ons geval) ingeschreven worden voor de zomer 2020?
    Alvast bedankt.

   • KAVVV&FEDES vzw schreef:

    Dag Femke, bedankt voor jouw bericht. Kinderen geboren in 2016 zullen zich kunnen inschrijven voor 2020 zelfs als moeten ze nog 4 jaar worden.

    We willen alle ouders, zeker van de allerjongsten, er wel graag nog even op wijzen dat de deelnemers aan de kleuterkampjes reeds zindelijk moeten zijn!

 20. greta vervaeke schreef:

  Beste

  Kan er nog ingeschreven worden voor het omnisportkamp 9 (1-5 juli) in Mariawende St Kruis voor 7-12 jarigen? Ik vind dit niet in de lijst bij de inschrijvingsmogelijkheden terug.
  Dank voor uw antwoord

  Vriendelijke groet
  Greta Vervaeke

  • KAVVV&FEDES vzw schreef:

   Dag Greta, bedankt voor jouw bericht.
   Er kan nog steeds ingeschreven worden voor dit kamp. Het kamp staat in de lijst van inschrijvingsmogelijkheden, al moet je even naar beneden scrollen.
   Hopende je hiermee van dienst te zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: