Dans

De initiatieven voor 2020 worden bekendgemaakt voor het einde van het jaar. Steeds onder de reglementering en kwaliteitscontrole van Sport Vlaanderen.

Voorbije initiatieven 2019:

Jongerendansstage

Deze stage mikt op jonge gepassioneerde, semi-professionele, dansers.

Intensieve en leerrijke vervolmakingsstages volledig in het teken van dans: kennismaken met nieuwe danstechnieken en -bewegingen, expressie en muzikaliteit perfectioneren, danstechnieken bijschaven en bovenal heel veel plezier op en naast de dansvloer. Deze stages bevatten een evenwichtige mix van stijlen, ook Skillboost Jazz en Skillboost Hiphop. De kampbegeleiding zorgt voor aanvullende avondactiviteiten met op donderdagavond een dansavond in “fuifsfeer”.

De All-round stage bestaat uit een mix van jazz, modern, klassiek ballet en hiphop en worden aangevuld met diverse dansstijlen zoals bvb latin, musical, improvisatie, …

De groepsindeling gebeurt volgens danstechnisch niveau zodat elke danser op zijn eigen niveau kan evolueren en zichzelf kan blijven prikkelen.

Deze stages kunnen enkel in interne formule (met overnachting) gevolgd worden.

Summerdance

Een danskamp in teken van plezier maken, strand, zee en uiteraard DANS!

Er is voor ieder wat wils: onervaren deelnemers leren kennismaken met dans op een leuke creatieve manier. Ook de meer ervaren dansers komen aan hun trekken, deze kampen worden begeleid door VTS-gediplomeerde dansdocenten met jaren ervaring.

Bij de groepsindeling wordt rekening gehouden met leeftijd en danstechnisch niveau zodat elke danser persoonlijk kan evolueren en zichzelf kan blijven prikkelen.

Naast de uurtjes dans is er uiteraard ook voldoende tijd voor ontspanning en leuke nevenactiviteiten, deze kampjes gaan tenslotte door aan de zee!

 

20180830_103731

Voor meer info over onze wekelijkse danswerking ‘Dansplatoo’, klik HIER.

Voor meer info over het algemene dansaanbod, klik HIER.

%d bloggers liken dit: